Wat we doen

 • Inspecties van installaties
  De  Thermografische Quick Scan is een product van TGI-Ingenieursbureau.

  Deze Quick Scan geeft u direct inzicht waar b.v. brandgevaar aanwezig is bij uw elektrische installatie.

 • Zonne stroom
  Een goed advies is zijn geld meer dan waard. In een tijd waar vernieuwing keuzes moeilijker maakt, kan TGI-Ingenieursbureau U het overzicht en inzicht geven, zodat u bewuste toekomstvaste keuzes kunt maken.
 • Automatisering
  In een tijd waar het hebben van een Table, Laptop of Desktop niet meer voldoende is, kan TGI-Ingenieursbureau u adviseren over data opslag en Informatie management. Wat moet ik bewaren en op welke wijze. Ga ik het zelf doen, of besteed ik uit.
 • Telecommunicatie.

  Wat is de juiste oplossing? Ga ik mijn bedrijf via een totaal leverancier aansluiten op het Internet, of ga ik niet alle eieren in een mandje plaatsen. Risico's afzetten tegen kosten dat is wat wij voor u kunnen doen. Ook geeft TGI_Ingenieursbureau u een gedegen advies over welke techniek de beste keuze is.

Welkom op de web site van TGI-Ingenieursbureau. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van Groene Stroom, Inspecties en advies m.b.t. Elektrotechnische Installaties (NEN1010, 3140) en Thermografische Inspecties. 

Ook op het gebied van Automatisering hebben wij een uitgebreide ervaring. TGI-Ingenieursbureau adviseert u graag welke veranderingen er nodig zijn om als bedrijf de juiste computer systemen in huis te hebben, of in een Cloud te zetten. Wij adviseren u graag over hoe u uw informatie moet opslaan, verwerken en beschikbaar krijgen.Helping To Do Better


Oplossingen die voor u gaan werken!

Laatste nieuws

De Thermografische Quick Scan biedt u voor een klein bedrag de zekerheid dat de elektrische installatie geen brandgevaar gaat opleveren. Een Thermografische inspectie gebeurt n.l. met een warmtebeeldcamera. Hierdoor zijn van de installatie alle probleempunten snel in kaart gebracht.

LEARN More


  

.