Wat we doen

 • Inspecties van installaties
  De  Thermografische Quick Scan is een product van TGI-Ingenieursbureau.

  Deze Quick Scan geeft u direct inzicht waar b.v. brandgevaar aanwezig is bij uw elektrische installatie.

 • Zonne stroom
  Een goed advies is zijn geld meer dan waard. In een tijd waar vernieuwing keuzes moeilijker maakt, kan TGI-Ingenieursbureau U het overzicht en inzicht geven, zodat u bewuste toekomstvaste keuzes kunt maken.
 • Automatisering
  In een tijd waar het hebben van een Table, Laptop of Desktop niet meer voldoende is, kan TGI-Ingenieursbureau u adviseren over data opslag en Informatie management. Wat moet ik bewaren en op welke wijze. Ga ik het zelf doen, of besteed ik uit.
 • Telecommunicatie.

  Wat is de juiste oplossing? Ga ik mijn bedrijf via een totaal leverancier aansluiten op het Internet, of ga ik niet alle eieren in een mandje plaatsen. Risico's afzetten tegen kosten dat is wat wij voor u kunnen doen. Ook geeft TGI_Ingenieursbureau u een gedegen advies over welke techniek de beste keuze is.

TGI-Ingenieursbureau is gespecialiseerd in:

 1. ontwerp en realisatie van elektrische installaties in combinatie met domotica systemen.
 2. de inspectie van elektrische installaties op basis van de NEN 1010 norm en de NEN 3140 norm.
 3. Thermografische inspectie van bestaande elektrische installaties en warmte verliezen in gebouwen volgens EN 13187. Met als bijzonderheid inspectie op vocht doorslag d.m.v. thermografie. Met name is hier de Thermografische Quick Scan in waardevol product. Het levert een snel inzicht in de staat waar uw elektrische installatie in zich bevindt. Problemen worden op de kaart gezet voordat deze tot ernstige schade kunnen leiden. Met name het localiseren van factoren die brand kunnen veroorzaken, is hiervan een belangrijk voordeel.
 4. Het leveren van Project Management diensten t.b.v. grote en complexe infrastructuur projecten.
 5. Adviseren met betrekking tot automatiserings projecten. Analyse en invoeren van noodzakelijke veranderingen en of vernieuwingen in het bestaande dienstenpakket.
 6. Opstellen van een Informatie en ICT Architectuur op basis van het TOGAF model en begeleiden van het daarbij behorende  verander traject.