Wat we doen

 • Inspecties van installaties
  De  Thermografische Quick Scan is een product van TGI-Ingenieursbureau.

  Deze Quick Scan geeft u direct inzicht waar b.v. brandgevaar aanwezig is bij uw elektrische installatie.

 • Zonne stroom
  Een goed advies is zijn geld meer dan waard. In een tijd waar vernieuwing keuzes moeilijker maakt, kan TGI-Ingenieursbureau U het overzicht en inzicht geven, zodat u bewuste toekomstvaste keuzes kunt maken.
 • Automatisering
  In een tijd waar het hebben van een Table, Laptop of Desktop niet meer voldoende is, kan TGI-Ingenieursbureau u adviseren over data opslag en Informatie management. Wat moet ik bewaren en op welke wijze. Ga ik het zelf doen, of besteed ik uit.
 • Telecommunicatie.

  Wat is de juiste oplossing? Ga ik mijn bedrijf via een totaal leverancier aansluiten op het Internet, of ga ik niet alle eieren in een mandje plaatsen. Risico's afzetten tegen kosten dat is wat wij voor u kunnen doen. Ook geeft TGI_Ingenieursbureau u een gedegen advies over welke techniek de beste keuze is.


Het toepassen van Zonnestroom is aan het veranderen van een groene overtuiging naar een noodzakelijke toevoeging aan de enegie levering van bedrijf en particulier.

Die wijziging is ingezet door het besluit van de overheid om de gaskraan te gaan dichtdraaien, en de ons zo bekende gas gestookte Centrale Verwarmingsinstallatie te gaan uitfaseren.

Er staan nieuwe warmtebronnen klaar om onze huizen en kantoren van warmte te gaan voorzien. Zo is er een grote opmars van de warmtepomp. Dit apparaat is in staat om aan de omgeving warmte te ontrekken en daarmee ruimten te verwarmen. Dit is een langzaam verlopend proces. De warmtepomt heeft danook best een lange aanlooptijd. Dit wil zeggen dat het ontrekken van warmte beetje bij beetje verloopt, en er vaak een warmte opslag tank bij nodig is om voldoende capaciteit te hebben als het nodig is.

Infrarood stralende panelen in de muren, electrische vloerverwarming. Zomaar een paar voorbeelden wat er heden ten dage op de markt is om huizen en kantoren van warmte te voorzien.

Al deze bronnen hebben elektriciteit nodig om hun werk te doen. Kijk en daar past nu de zonnepaneel installatie heel goed bij. Door het toenemen van het elektrische energie gebruik, en het afnemen van het gasgebruik, zal er een verschuiving ontstaan naar de elektrische energie. De terugverdien tijd van de panelen wordt hierdoor ook gunstig beinvloed.

Om dit alles goed te begrijpen en de juiste keuzes te maken, is TGI-Ingenieursbureau een leverancier onafhankelijke partner, voor advies (subsidie aanvraag, terugverdien analyse) ontwerp en project begeleiding. (project management), inspectie van installatie d.m.v. Infrarood scan. Met deze scan is het eenvoudig te zien of er panelen defect zijn zonder het dak op te hoeven gaan. Voor meer informatie zie onder inspectie.